Coneixes la música bilateral?

La música bilateral és un tipus de música que alterna sons diferents a oïda esquerre i dreta. Per aquest motiu, és important escoltar-la amb auriculars.

 

Aquesta música estimula els dos hemisferis cerebrals de forma alterna i així potencia l’activitat del cervell i la connexió inter hemisfèrica entre d’altres beneficis.

 

És una música meravellosa amb la qual es poden aconseguir resultats molt positius per al benestar mental i físic. Aquí­ van alguns que jo mateixa i els meus pacients han experimentat:

 

  • Relaxació i disminució d’estrès / ansietat
  • Augment de la creativitat. Jo la utilitzo sobretot per escriure. Sempre que ho faig em sorgeixen idees noves i entro en un estat de flow molt agradable.
  • Processament de situacions i pensaments negatius. Es tracta de visualitzar l’esdeveniment o la imatge que preocupa o fa mal, tancar els ulls, escoltar la música i esperar. A poc a poc la imatge va modificant o virant per ser processada emocionalment. Compte! No és màgic, probablement es necessitin diverses o moltes sessions per a obtenir aquest resultat.
  • Major equilibri intern i sensació de pau mental. Major connexió amb un mateix.
  • Major concentració. Es pot escoltar mentre es treballa o s’analitza un problema o situació particular.

 

Per internet circulen molts enllaços amb música bilateral, És important assegurar la font per tenir el convenciment que realment és bilateral. En cas de dubte, es pot comprar a un preu raonable.

A mi m’encanta! Visca la música bilateral!

 

*Foto Livinginpixels

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Ir arriba
Abrir chat
Hola
¡En que puedo ayudarte?